MedWatch

Så meget lobbyer danske medicinal- og medicofirmaer

TEMA: Sundhedsbranchen har over den seneste årrække forstørret sin lobbymuskel. MedWatch giver et overblik over danske virksomheders og organisationers pengeforbrug på og aktivitet inden for lobbyarbejdet.

Foto: Colourbox

Hvert år går mange millioner fra den danske medicinal- og medicoindustri til lobbyisme, der skal sikre opmærksomhed omkring  firmaernes produkter, og summen er steget over årene.

Men hvor meget bruger de danske firmaer officielt på lobbyarbejdet? MedWatch har forsøgt at kortlægge pengeforbruget og aktiviteten ud fra de kilder, der er offentligt tilgængelige. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier