MedWatch

Lundbeck: Dyrt lægemiddel er bedre

IRF beskylder industriens markedsføring for, at læger ordinerer dyr medicin til patienter, der ikke før har prøvet et billigere alternativ. Men det er Lundbecks ansvar at informere lægerne om medicinen, der i øvrigt er bedre end alternativerne, svarer koncernen.

Foto: Lundbeck/PR

Det er Lundbecks ansvar at sikre, at læger har den rigtige information om lægemidlerne. Men det er lægerne selv, der må vurderer, hvilken behandling der er bedst for patienten.

Sådan lyder det fra medicinalkoncernen, efter at IRF giver indflydelsen fra industriens reklame og markedsføring skylden for, at læger ikke forsøger med det billigste lægemiddel, første gang de ordinerer medicin til en depressiv patient.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier