MedWatch

Lundbeck-chef vil undgå sin forfængelighed

Det koster Lundbeck en nedjustering og en skuffet investorskare at satse hårdt på ny medicin. ”Men jeg kan ikke lade min forfængelighed stå i vejen for firmaets langsigtede potentiale,” siger adm. direktør Ulf Wiinberg. 

Foto: Mik Eskestad, Jyllands-Posten

Er det bedst for Lundbeck som den flittige skoledreng at holde sig til de udmeldte forventninger, men samtidig undlade at gribe nogle oplagte vækstmuligheder. Eller bør medicinalkoncernen satse på dem og i samme ombæring skuffe investorskaren?

Det valg har ledelsen i Lundbeck igennem de seneste dage stået over for. Valget faldt på den sidste mulighed, hvilket førte til onsdagens nedjustering af de langsigtede minimumsforventninger – og til et brat dyk i aktien på 16 pct. kl. 16.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier