MedWatch

Lundbeck-chef vil undgå sin forfængelighed

Det koster Lundbeck en nedjustering og en skuffet investorskare at satse hårdt på ny medicin. ”Men jeg kan ikke lade min forfængelighed stå i vejen for firmaets langsigtede potentiale,” siger adm. direktør Ulf Wiinberg. 

Foto: Mik Eskestad, Jyllands-Posten

Er det bedst for Lundbeck som den flittige skoledreng at holde sig til de udmeldte forventninger, men samtidig undlade at gribe nogle oplagte vækstmuligheder. Eller bør medicinalkoncernen satse på dem og i samme ombæring skuffe investorskaren?

Det valg har ledelsen i Lundbeck igennem de seneste dage stået over for. Valget faldt på den sidste mulighed, hvilket førte til onsdagens nedjustering af de langsigtede minimumsforventninger – og til et brat dyk i aktien på 16 pct. kl. 16.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier