MedWatch

Apotek: ”Det er en syg høne, der har lagt det æg"

Hvis myndighederne bøjer sig for medicinal-industriernes forslag, risikerer de at undergrave Danmarks billige medicinsystem og fjerne stopklodsen for absurde prisstigninger, advarer apoteker og tidligere generika-mand. De store tabere bliver ifølge ham patienterne.

Foto: Colourbox

Danske apoteker har i dag mulighed for at udnytte det nuværende prissystem til at stoppe ekstra penge i lommen. Men Sundhedsministeriet saboterer hele det effektive prissystem, hvis man beslutter at følge medicinalfirmaer, kopifirmaer og parallelimportørers ønsker for at forhindre apotekere i at misbruge systemet.

Det mener Lars Lundager Walmar, der er apoteker på Hadsund & Mariager Apotek, og som tidligere har arbejdet i de to kopifirmaer BioPhausia og Ratiopharm, hvor han var hhv. country manager for Danmark og portfolio manager.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier