MedWatch

Hedegaard: "Vi har en dialog med amerikanerne for øjeblikket..."

Bavarian Nordic kunne for andet kvartal i træk opjustere forventningerne til helåret. Direktøren bebuder fortsatte forbedringer og fortæller desuden om forhåbningerne i forhold til kontrakten med de amerikanske myndigheder. Nordea vurderer, at man er langt fremme. (opdateret 12.51)

Foto: PR, Bavarian Nordic

”Det er et godt og solidt resultat. Vi er i stand til at opjustere forventningerne endnu en gang. Det er primært drevet af, at vores forretning med at producere og levere koppevaccinerne går rigtig godt.”

Anders Hedegaard, adm. direktør for Bavarian Nordic, opsummerer over for MedWatch således nøgternt tredje kvartal for selskabet, der har resulteret i en større omsætning end ventet, et overskud og opjustering af både top- og bundlinje for helåret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier