MedWatch

Nordea: Her er næste kurstrigger for Bavarian

Storbanken Nordea mener, at næste kurstrigger for Bavarian Nordic er på plads inden udgangen af 1. kvartal 2013. Men der skal mere til for at nå bankens meget ambitiøse kursmål for aktien.

Foto: PR Bavarian

”Den næste vigtige kurstrigger er offentliggørelsen af en såkaldt vedligeholdelsesordre fra den amerikanske regering på koppevaccinen IMVAMUNE. Vi forventer, at aftalen er på plads inden udgangen af 1. kvartal 2013.”

Sådan lyder den kortfattede anbefaling i en morgenrapport fra Nordea Investment Strategy & Advice, offentliggjort i fredags.

”Vi ser Bavarian Nordic som en spændende aktie med et meget stort potentiale, men vi understreger samtidig, at risikoen er høj,” hedder det i rapporten.

Der skal mere til

Nordea Markets har anbefalingen Stærkt Køb med et kursmål på DKK 135 på aktien, der i dag ligger i kurs 52.  Det er således tale om et kursmål, der ligger langt over det nuværende niveau, og der skal da også mere til end vedligeholdelses-ordren fra USA for at nå det mål, siger Senior Equity Specialist Mikkel Kirkegaard Petersen til MedWatch.

”Der skal mere til for at kursmålet kan nås. Kursmålet indregner bl.a. værdi på Bavarians prostatacancer middel PROSTVAC,” siger han.

Dermed mener han, at Nordea har indregnet en del af værdien af de penge, som banken forventer at Bavarian kommer til at tjene på PROSTVAC, der er i klinisk fase 3 forsøg.

Bavarian fremlægger "opmuntrende" data

Bliver Bavarian den næste store biotek-succes? 

Bavarian-direktør: Forbedring af drift vil fortsætte

 

Prøv MedWatch gratis og uforpligtende i 40 dage, og modtag samtidig vores gratis nyhedsbrev to gange dagligt.       

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier