MedWatch

Så meget investerer Vækstfonden i ny life science

Vækstfonden bliver kritiseret for at være ”uinteresseret” i at give risikovillig kapital til firmaer fra innovationsmiljøerne. Men hvordan ser den statslige investeringsfonds investeringsmønster egentligt ud? Vurder selv tallene og læs direktørens svar.

Jesper Jespersen, direktør i innovationsmiljøet Novi, fremsatte i slutningen af september en skarp kritik rettet mod Vækstfonden. Han kan ikke få øje på Vækstfonden, når de små firmaer fra innovationsmiljøerne har behov for yderligere risikovillig kapital for at komme videre.

”Efter min opfattelse har Vækstfonden bragt sig længere op ad kurven forstået på den måde, at de kigger på mere modne projekter,” sagde han til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier