MedWatch

Medicinalgigant åbner innovationscentre

Amerikanske Johnson & Johnson etablerer nu fire regionale innovationscentre rundt omkring på kloden. Målet er at fremme innovationen i disse områder, for både at fastholde virksomhedens egen position og møde udækkede behov for patienter.

Den amerikanske medicinalvirksomhed Johnson & Johnson har planer om at etablere regionale innovationscentre i fire af verdens vigtigste life science-områder. Det fremgår af en pressemeddelelse, som virksomheden publicerede på sin hjemmeside tirsdag.

Tiltaget er en del af en ny strategi for at sætte fart på tidlig innovation og øge mulighederne for samarbejde og investering for virksomhedens globale sundhedsforretninger.

Innovationscentrene skal efter planen være operationsdygtige indenfor de næste par måneder, og kommer til at ligge i nogle af verdens førende innovationsområder i Californien, Boston, London og Kina.

De skal fungere som regionale afdelinger, der fokuserer på at identificere innovation i tidlige stadier og etablere nye samarbejder. Dermed kan man investere i og sætte fart på disse innovationer, og i sidste ende dække nogle hidtil umødte behov for patienter, hedder det i pressemeddelelsen.

Adgang til ekspertviden

Innovationscentrene giver forskere, entreprenører og nye virksomheder med fokus på de tidlige stadier adgang til videnskabelige og tekniske eksperter fra J&J. Eksperterne kan så hjælpe med at etablere samarbejder med koncernens medicinal-, medico-, diagnostik- og forbrugervirksomheder.

”Som en af verdens førende healthcare-virksomheder er vores mål hele tiden at have adgang til den bedste videnskab og teknologi i verden,” siger Paul Stoffels, som fra den 1. oktober bliver Chief Scientific Officer i J&J, og tilføjer:

”Innovationscentrene giver os mulighed for at være tættere på der, hvor innovationen foregår, at få adgang til og investere i den bedste videnskab og teknologi i tidlige stadier og fremme vores forretning, samt den generelle tilstand for innovations-økosystemet. Sammen med innovatorer og entreprenører kan vi hurtigere skabe værdi og gøre en forskel for sundheden og livskvaliteten for mennesker over hele verden.”

 DTU Symbion Innovation tager teten

 Legende nedprioriterer J&J 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier