MedWatch

New Jerseys biotekindustri vokser på trods af manglende startkapital

Biotekindustrien i den amerikanske stat New Jersey er vokset siden 2010. Både antallet af virksomheder og medarbejdere er forøget. Men opstartsvirksomheder har fortsat svært ved at skaffe finansiering til deres projekter.

Foto: 123dan321 / Stock.xchng

Biotekindustrien i den amerikanske stat New Jersey har det godt. Antallet af biotekvirksomheder i staten er vokset med mere end 13 pct., og antallet af medarbejdere er vokset med 9,3 pct. på bare to år. Det er resultaterne af en ny undersøgelse foretaget af Ernst & Young på vegne af BioNJ, fremgår det af en pressemeddelelse fra BioNJ.

Undersøgelsen med navnet ”Biotech in New Jersey: Finding Its Way Through Continuing Challenges” viste, at antallet af biotekvirksomheder med aktiviteter i New Jersey gik fra 300 i en tidligere undersøgelse fra BioNJ fra juli 2010 til mere end 340 – en forøgelse på mere end 13 pct. Og antallet af medarbejdere som er direkte beskæftiget af disse firmaer voksede med 9,3 pct. fra cirka 15.000 i 2010 til omkring 16.400 i 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier