MedWatch

Bavarian-konkurrent i nyt millionunderskud - lukker fabrik

Andet kvartal bød på et trecifret millionunderskud for en af konkurrenterne til danske Bavarian Nordic. Selskabet tager konsekvensen af de fortsatte underskud og lukker amerikansk produktionsfabrik med flere hundrede fyringer som følge.

Amerikanske Dendreon opnåede en omsætning på 80 mio. dollar i andet kvartal af 2012. Det er en stigning på 66 pct. i forhold til samme periode sidste år, hvor selskabet, hvis hovedprodukt er prostatamidlet Provenge, havde en omsætning på 48,2 mio. dollar.

Samtidig er underskuddet mindre i dette års kvartal sammenlignet med sidste års andet kvartal. Således er underskuddet faldet fra 116 mio. dollar i 2011 til 96,1 mio. dollar i 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier