MedWatch

Følg verdens største biotek-konference på MedWatch

15.500 mennesker deltager i denne uge i verdens største biotek-konference i Boston, USA. Få her overblikket over artiklerne fra BIO International Convention, som MedWatch som det eneste danske medie dagligt rapporterer fra.

OBS: Opdateres løbende

 

Dansk biotekfirma på partnerjagt i BIO-land

Han har 15-20 møder med potentielle partnere blandt store lægemiddelkoncerner. Men det er med ryggen mod muren, for kassen løber tom i år. Læs om en dansk biotekdirektørs partnerjagt i Boston.

Læs artikel

Nyt samarbejde skal bane vej for flere 'grants' fra milliardpuljer

Medicon Valley har på vegne af tre dansk-svenske regioner indgået et samarbejde med en af verdens førende biotekklynger, staten Massachusetts i USA. Men hvad ligger der i aftalen for forskere og business? Læs interview med manden bag aftalen – og om en klynge i verdenstoppen.

Læs artikel

Klinikchef: En myte, at vi har berøringsangst over for industrien

Invest in Denmark kørte i går en af Danmarks største sværvægtere inden for klinisk forskning i front i en eksklusiv charmeoffensiv over for store amerikanske selskaber i Boston. De skal fristes til at investere i Danmark

Læs artikel

Entreprenørånden lever endnu

En af verdens mest aktive biotekforskere, professor Rob Langer fra MIT i Boston, er optimist; hans forskere er entreprenante, og selv har han kastet sig over endnu et par selskaber på basis af sin forskning. MedWatch har interviewet ham.

Læs artikel

Top-ekspert: Næsten umuligt at score kassen på tech transfer

Chefen for ”tech transfer” inden for biotek på det verdensberømte Massachusetts Institute of Technology giver i et interview med MedWatch sine bud på det optimale set-up for et teknologi-overførselskontor. Pengene er små for universitetet, men betydningen enorm for samfundet, mener hun.

Læs artikel

Eksperts ti tips til tech transfer-kontorer

Chefen for 'tech transfer' inden for biotek på det verdensberømte Massachusetts Institute of Technology fortæller her om ti ting, som et universitet bør vide, inden det åbner et Technology Transfer kontor.

Læs artikel

Biotek stærkt involveret i lægemidler mod forsømte sygdomsområder

De tjener ingen penge, men alligevel er relativt mange biotekselskaber involveret i bekæmpelse af ”neglected diseases”. Der er nemlig også en række fordele forbundet med investeringen. Fire danske firmaer er med på listen i ny analyse.

Læs artikel

Undersøgelse: Danmark er super-land for biotek

Kun USA er et bedre sted end Danmark at have sit udgangspunkt, hvis man vil opbyggge et bioteknologisk knudepunkt.

Læs artikel

Biotek ved en skillevej?

Tusinder af aktører på den globale farma- og biotekscene mødes i denne uge i Boston. Skal de tolke opsvinget på biotek-børsmarkedet som en skillevej for branchen? Så enkelt er det ikke, mener danske topfolk.

Læs artikel

Mere fra MedWatch

FDA godkender mikrobiommiddel fra Ferring

Medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals har fået amerikansk godkendelse af sin biologiske kandidat mod tarminfektioner med den ondartede bakterie clostridium difficile.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier