MedWatch

ALK henter ny salgsdirektør hos Novo

ALK-Abelló har fået en af Novos højtrangerende ledere til at tage stillingen som ny salgsdirektør i allergikoncernen. Der er nytildelte aktieoptioner til direktøren med det samme.

Foto: Alk-Abello/PR

ALK-Abelló har udnævnt Søren Daniel Niegel til Executive Vice President med ansvar for salg, marketing og selskabets datterselskaber i Europa, Kina og USA.

Søren Daniel Niegel tiltræder den 1. august og bliver også medlem af direktionen. Han kommer fra en lederstilling i Novo Nordisk, hvor han havde titel af Vice President Strategic Operations Europa.

Udover at han nu arbejder for ALK, sidder han i bestyrelsen for Lægemiddelindustriforeningen (Lif).  Tidligere besad Søren Daniel Niegel andre lederjobs i Novo Nordisk, eksempelvis general manager i Novo Nordik B.V. i Holland. 

ALK-Abelló har tildelt 7000 aktieoptioner og 1050 aktier til selskabets nyudnævnte direktørl. Værdien er tildelingen er i alt 842.520 kr.

 Danske Bank: ALK's 2015-mål næppe realistisk 

 Sydbank: Ingen kurstriggere i ALK på den korte bane 

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier