MedWatch

Sydbank: Ingen kurstriggere i ALK på den korte bane

Langt de vigtigste nyheder i allergikoncernen ALK-Abellós pipeline ligger efter 2013, mener Sydbank, der fastholder sin neutrale anbefaling på aktien.

ALK-Abellós regnskab for første kvartal giver ikke anledning til større justeringer hos Sydbank, der fastholder sin neutrale anbefaling. Det sker med henvisning til, at det fortsat varer en del måneder, før der er udsigt til kursbevægende nyt.

"Vi vurderer fortsat, at det vil være nyheder fra pipeline, som i høj grad vil drive ALK-Abelló-aktien. Investorerne kan se frem til en lind strøm af pipeline-nyheder startende i andet halvår 2012 og ind i 2013. Langt de vigtigste nyheder fra pipelinen ligger dog efter vores vurdering i 2013, og vi har på den baggrund svært ved at se kurstriggere på den korte bane," skriver analytiker Søren Løntoft Hansen i en kommentar.

Næste milepæl i arbejdet med at udvikle ALK's tabletvacciner ventes i efteråret, eller fjerde kvartal af 2012, hvor den amerikanske partner Merck ifølge ALK's administrerende direktør Jens Bager ventes at annoncere data fra de amerikanske fase 3-studier med græsallergivaccinen Grazax. Merck venter derefter uændret at kunne indsende amerikansk registreringsansøgning for Grazax og en tilsvarende tabletvaccine mod ragweedallergi i 2013.

ALK venter desuden i midten af næste år at afslutte sine to egne fase 3-studier med tabletvaccinen Mitizax til behandling af allergi over for husstøvmider.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier