MedWatch

Ny aftale giver kun lille gevinst for Genmab

Partneraftalen med et svensk selskab gør ikke Genmab rige. Men aftalen er bedre end status quo, påpeger selskabets IR-direktør.

Foto: Genmab / PR

Der falder ikke guldregn over Genmab, selvom selskabet har indgået en partnerskabsaftale om stoffet HuMax-IL8 med det svenske selskab Cormorant Pharmaceuticals. Og faktisk er upfront- og milepælsbetalingerne så små, at de ikke er værd at nævne, fortæller IR-direktør i Genmab Rahcel Gravesen.

”Hvad angår milepælene og upfront-betalingerne, så er det ikke store beløb, der er tale om, men man skal se det som en god aftale, fordi det er et produkt, som vi tidligere har valgt at skrinlægge, og nu er der en potentiel upside, ved det, hvis det lykkes for vores partner,” siger hun til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier