MedWatch

Medicinalfirmaer tager skridtet videre med outsourcing

Kliniske forsøg, forskning og udvikling vil i stigende grad blive outsourcet til lande som Kina og Indien i fremtiden, efterhånden som medicinalvirksomhederne går nye veje for at spare både penge og tid.

En rundspørge foretaget blandt 32 topchefer i amerikansk baserede biofarmaceutiske selskaber viser, at branchen i fremtiden går skridtet videre, når det kommer til outsourcing.

Mange virksomheder vil ifølge MarketWatch i løbet af de næste to-tre år begynde at outsource tidligere kerneaktiviteter såsom overvågning af kliniske forsøg og protokoludvikling til  CRO-virksomheder (Contract Research Organization), som vil udføre arbejdet i lande som Kina og Indien.

Mere, mere, mere

"Virksomhederne begyndte at outsource til CRO-virksomhederne for at få udført forskning og udvikling hurtigere og billigere. Men denne undersøgelse er et klart signal om, at biotek-ledere nu er på udkig efter mere. Mere værdi, mere ekspertise, og mere innovation," siger Matthew Le Merle, partner i Booz & Company, der har udført rundspørgen, til MarketWatch og uddyber:

"Det betyder, at vi vil opleve, at udliciteringsforhold udvikler sig fra at være transaktionel til strategisk, hvilket vil kræve nye kompetencer på begge sider."

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier