MedWatch

Optakt: Ingen bombe på vej fra Genmab

Danske Banks analytiker forklarer den seneste tids aktiestigning med en for lav prissætning. Nyheder fra forsøgene med daratumumab og en partneraftale i fokus.

Foto: Genmab / PR

Når biotekselskabet Genmab afleverer regnskab efter børsens lukketid onsdag, vil der formentlig ikke være de store overraskelser. Det vurderer Thomas Bowers, der dækker Genmab-aktien for Danske Markets Equities.

”De har guidet forholdsvis specifikt for 2011, og jeg tror ikke, de kommer til at afvige specielt meget fra deres guidance. Det, der selvfølgelig bliver interessant, er at se, hvordan de guider for 2012. De har givet nogle indikationer i forvejen, men det bliver rart at få det helt på plads, også i forhold til salget af Azerra,” siger Thomas Bowers.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier