MedWatch

Genmab når den anden milepæl i Lundbeck-samarbejde

Genmab får 1 mio. euro for at nå anden prækliniske milepæl i selskabets samarbejde med Lunbeck

Genmab har nået den anden prækliniske milepæl i samarbejdet med Lundbeck, hvilket udløser en udbetaling på 1 mio. euro til Genmab. Samarbejdet er om at skabe og udvikle humane antistofbehandlinger mod forstyrrelser i centralnervesystemet (CNS).

I henhold til aftalen modtog Genmab i oktober 2010 en upfrontbetaling på 7,5 mio. euro. Lundbeck finansierer fuldt ud udviklingen af antistofferne. Hvis alle milepæle i aftalen bliver opnået, vil den samlede værdi af aftalen for Genmab være på cirka 38 mio. euro, hvortil kommer encifrede royalties.

"Vi er meget glade for at have nået denne milestone vedrørende in vitro proof-of-concept for endnu et target i samarbejdet med Lundbeck. Samarbejdet forløber godt, og dette er den anden milestone, der kommer kort tid efter vi opnåede den første prækliniske milestone i december sidste år," udtaler Jan van de Winkel, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab, i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier