MedWatch

Novo-topchef: “You ain’t seen nothing yet”

Novo Nordisks koncernchef er super-optimist; derfor er han klar til at køre helt frem til 2019.

Foto: Novo Nordisk/ PR - Direktør Lars Rebien

Det var en opløftet topchef for Novo Nordisk, der torsdag kommenterede sin forlængede kontrakt med selskabet.

Koncernchef Lars Rebien Sørensen har således forlænget sin kontrakt med tre år, så han nu vil stå i spidsen for Novo Nordisk frem til 2019.

"Jeg er lidt af en skabsoptimist. Man kan knibe sig lidt i armen, når man ser, hvordan det er gået for Novo Nordisk, de sidste 11 år. Men jeg kan måske bruge den lidt forslidte frase: "You ain't seen nothing yet", sagde Lars Rebien Sørensen på et pressemøde.

Bemærkningen faldt på et pænt besøgt pressemøde på Novo Allé i hovedkvarteret i Bagsværd. Her var også bestyrelsesformand Sten Scheibye mødt op for at forklare, hvorfor en enig bestyrelse allerede nu forlænger kontrakten yderligere.

Formanden påpegede, at Novo Nordisk simpelthen står over for spændende lanceringer, og har ”en helt udsædvanlig pipeline” af produkter, som de gerne vil have Rebien til at stå i spidsen for.

Og i lægemiddelbranchen er der ofte behov for relativ langsigtet tænkning i forbindelse med produktlanceringer, fortalte Scheibye.

”Lars Rebien har bevist, at han kan lede den type operation, og hvis der ikke er et problem, sender man jo heller ikke en maskine på værksted,” påpegede han.

Jeg er lidt af en skabsoptimist. Man kan knibe sig lidt i armen, når man ser, hvordan det er gået for Novo Nordisk, de sidste 11 år. Men jeg kan måske bruge den lidt forslidte frase: "You ain't seen nothing yet

Lars Rebien Sørensen, Adm. direktør Novo Nordisk

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier