Lars Rebien forlænger på sit 30-års jubilæum

Novo Nordisks administrerende direktør Lars Rebien har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til 2019. Senere i år kan han fejre 30 års jubilæum i Novo Nordisk.
Foto: Niels Hougaard, Jyllands-Posten
Foto: Niels Hougaard, Jyllands-Posten
Ritzau Finans

Novo Nordisk fortæller i sit årsregnskab, at man har forlænget kontrakten med den succesfulde administrerende direktør Lars Rebien med tre år, så Lars Rebien nu vil stå i spidsen for Novo Nordisk frem til 2019.

Den nyhed lander i forbindelse med selskabets årsregnskab for 2011, hvor Danmarks største børsnoterede selskab igen præsenterede en positiv overraskelse.

Lars Rebien kan i 2012 fejre 30 års jubilæum i Novo Nordisk, hvor han i 1982 blev ansat inden for marketing af enzymer. I 1994 indgik Lars Rebien i koncerndirektionen. I 2000 blev han, efter udskillelsen af Novozymes, administrerende direktør for Novo Nordisk.

Med den nye kontraktforlængelse vil Lars Rebien, om alt går vel, sidde som direktør indtil han fylder mindst 64 år. Lars Rebien er 57 år gammel, og blev født den 10. oktober 1954.

Lars Rebien blev forstkandidat fra den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1981 og har en HD i udenrigshandel fra Handelshøjskolen i København.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også