MedWatch

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Lundbeck kommer ud af det netop overståede andet kvartal med en markant vækst på både top og bund. Især nøgleprodukterne Brintellix/Trintellix, Rexulti, Abilify Maintena og Vyepti driver fremgangen.

Nye og ældre nøgleprodukter giver Lundbeck stærkt kvartalsresultat

Markedet reagerer onsdag morgen på information, der er kommet frem med Lundbecks kvartalsregnskab, om et forfejlet studie af migrænemidlet Vyepti, mener Sydbanks analytiker.

Sydbank: Fejlet studie med Vyepti øger usikkerheden

Et lille studie med migrænemidlet Vypeti er fejlet i Kina, men Lundbeck tager læringerne med videre, lyder det fra adm. direktør Deborah Dunsire.

Lundbeck-topchef: Har lært meget af fejlet Vyepti-studie i Kina

Lundbeck står i USA nu anklaget for at indgå i en sammensværgelse med andre for at øge prisen på selskabets Huntington-middel Xenazine. Det fremgår af kvartalsregnskabet.

Lundbeck ramt af nyt amerikansk søgsmål

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier