MedWatch

Novo Nordisk er i fuld gang med at sikre forsyningen af Wegovy-doser

Novo Nordisk forsøger at udbedre leveringsproblemer i USA med virksomhedens fedmemiddel Wegovy.

Foto: Novo Nordisk / PR

Novo Nordisk er i fuld gang med at opruste forsyningen af fedmemidlet Wegovy.

Det oplyser Novo Nordisk på sin amerikanske hjemmeside.

Det gælder for doser med 0,25 mg, 0,5 mg og 1 mg, mens der fortsat vil være vedvarende forsinkelser med 1,7 mg og 2,4 mg året ud.

Novo Nordisk er dog godt på vej til at have en stabil forsyning fra tidligt i 2022, men kan blive ved med at opleve forsinkelser lokalt.

For siden lanceringen af Wegovy i USA tilbage i juni har fedmemidlet oplevet rigtig stor efterspørgsel. Også større end Novo Nordisk havde forventet på forhånd, hvilket blandt andet har ført til forsinkelser på en måned eller mere for midlet på det amerikanske marked.

Som MedWatch allerede tidligere har beskrevet, ønsker Novo Nordisk derfor heller ikke at lancere Wegovy på nye markeder før anden halvdel af 2022.

Novo Nordisk forventer samme interesse for Wegovy i Europa som hos amerikanere 

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier