MedWatch

CS Medica godkendt til børsen i Sverige

Danske CS Medica har fjernet endnu en sten på vejen mod at blive børsnoteret i Sverige, efter at virksomheden er blevet godkendt til Spotlight-børsen.

Foto: Eduardo Parra/AP/Ritzau Scanpix

Det danske selskab CS Medica er blevet godkendt til at blive noteret på den svenske vækstbørs Spotlight Stock Market.

Godkendelsen er givet under forudsætning af, at medico-cannabis-selskabet rejser et mindstebeløb i forbindelse med salg under børsnoteringen og desuden for et tilstrækkeligt antal aktionærer.

Det fremgår af den meddelelse fra selskabet, som har fokus på cannabis-holdige produkter til behandling af psoriasis og gigt.

CS Medica har fredag også offentliggjort prospektet for den kommende aktieudstedelse, som beløber sig ca. 33,1 mio. kr. og fordeler sig mellem såkaldte "units", som består af aktier og warrants.

En "unit" består af fem aktier og to warrants. Tegningsprisen er 38,5 kr. per "unit" svarende til 7,70 kr. per aktie.

Kursen er fastsat på baggrund af en værdisætning af selskabet på ca. 61,6 mio. kr. Før udstedelsen består selskabet af 8 mio. aktier.

Tegningsperioden starter 17. august og slutter 31. august.

På forhånd har selskabet modtaget tilsagn for omkring 13,4 mio. kr. svarende til ca. 60 pct. af den initiale udstedelsesvolumen.

CS Medica, som blev grundlagt i 2011, vi bruge midlerne til at fastholde et højt niveau af produktlanceringer.

Selskab med fokus på psoriasis og gigt går på børsen  

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier