MedWatch

Selskab med fokus på psoriasis og gigt går på børsen

Selskabet CS Medica, der står bag en række cannabis-holdige produkter til behandling af psoriasis og gigt i håndkøb børsnoteres senere i år på vækstbørsen Spotlight for at rejse kapital til blandt andet yderligere ekspansion på de europæiske markeder.

CS Medica, der fokuserer på cannabis-holdige produkter til behandling af psoriasis og gigt går på børsen i København. | Foto: CS Medica / PR

Et dansk selskab med fokus på cannabis-holdige produkter til behandling af psoriasis og gigt er klar til at ringe med børsklokken, hvor selskabet i årets tredje kvartal vil rejse kapital til især at kunne kapre større bidder af det europæiske marked.

CS Medical er navnet på børsbejleren, der blev stiftet i 2011, og som aktuelt har elleve produkter lanceret på det europæiske marked og yderligere ni produkter, der skal lanceres inden udgangen af ​​2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier