MedWatch

Cytovac overvejer fusion eller salg af selskabet: "Vi kigger altid på de muligheder, der måtte være"

Biotekselskabet Cytovac afsøger muligheden for at fusionere eller sælge selskabet efter et 2020, der bød på endnu et tocifret millionunderskud og en negativ kassebeholdning på mere end 53 mio. kr. Selskabets investorer har dog netop skudt friske millioner i selskabet, så det kan holde sig kørende året ud, fortæller topchefen.

Lone Dahl Andersen, konstitueret adm. direktør i Cytovac, overvejer sammen med sin bestyrelse en mulig fusion eller salg af virksomheden. | Foto: Cytovac/PR

Økonomien er trængt i biotekselskabet Cytovac, der holder til i forskerparken Scion DTU i Hørsholm nord for København.

Indtægterne er yderst beskedne, kassen er rungende tom, og på bundlinjen er tallene stadig blodrøde med tocifret millionunderskud, sådan som de har været det gennem hele selskabets 13-årige levetid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier