MedWatch

Allarity fortsætter oprydningen i pipelinen - sælger kræfthåb for op til 114 mio. kr.

Biotekselskabet Allarity Therapeutics frasælger lægemiddelkandidat til amerikanske Lantern Pharma, som det danske selskab tilbage i 2015 inlicenserede midlet fra, i en handel, der potentielt kan løbe op i næsten 114 mio. kr.

Adm. direktør i Allarity Therapeutics, Steve R. Carchedi, har frasolgt endnu et af selskabets potentielle lægemidler mod kræft. | Foto: Allarity Therapeutics / PR

Hørsholm-baserede Allarity Therapeutics har frasolgt lægemiddelkandidaten irufulven til det amerikanske, børsnoterede selskab Lantern Pharma i en handel, der med en forhåndsbetaling og milepælsbetalinger potentielt kan løbe i op i 18 mio. dollars, svarende til næsten 114 mio. kr. Dertil kommer eventuelle royalties af salget, oplyser det svensk-noterede danske selskab i en meddelelse mandag.

Irufulven blev oprindeligt udviklet af amerikanske MGI Pharma og japanske Eisai, der kørte fase 3-forsøg med midlet, men som ikke evnede at kommercialisere det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier