MedWatch

Stor interesse for salg af aktier i dansk kræftfirma – overtegnet med 106 pct.

Biotekselskabet Allarity har solgt aktier for 75,5 mio. kr. i et overtegnet udbud. Hvis alle tegningsoptioner udnyttes, kan yderligere 152 mio. kr. være på til selskabet, der vil bruge pengene på den videre udvikling af tre højt prioriterede pipeline-midler.

Steve Carchedi, adm. direktør i Allarity Therapeutics, takker både eksisterende og nye investorer for at have købt aktier i selskabet for i første omgang 75,5 mio. kr. | Foto: Allarity Therapeutics / PR

Biotekselskabet Allarity, som udvikler præcisionsrettede lægemidler mod en række kræftsygdomme, har gennemført et aktiesalg, der indbringer selskabet 102,8 mio. svenske kr., svarende til godt 75,5 mio. danske kr.

Aktiesalget skete i form af en såkaldt fortegningsemission, hvor de eksisterende investorer havde forkøbsret til de nye aktier, der blev udstedt af selskabet, der lidt endnu er noteret på Nasdaq-børsen i Sverige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier