MedWatch

Janssen får særstatus til endnu et Genmab-middel

De amerikanske lægemiddelmyndigheder har givet breakthrough therapy-særstatus til kræftmidlet teclistamab, som er baseret på Genmabs duobody-platform.

Foto: Joost Melis / Genmab / PR

Kort tid efter at Janssen har sikret en godkendelse til det Genmab-udviklede middel Rybrevant som en behandling for lungekræft, er medicinalkoncernen også kommet et vigtigt skridt videre med endnu et middel udklækket fra Genmabs duobody-platform.

I en pressemeddelelse oplyser Janssen nemlig, at midlet teclistamab, har fået breakthrough therapy-særstatus hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Allarity indgår partnerskab om udvikling af kræftmidler til børn

Biotekselskabet Allarity har indgået en aftale med det spansk-amerikanske biotekfirma Oncoheroes Biosciences, der forpligter sig til at udvikle to af Allaritys kræftkandidater til børn. Med en børnegodkendelse på plads vil Allarity kunne få godkendt sin topkandidat på det amerikanske marked, som selskabet håber på sker senere i år.

Amerikansk coronavaccine er over 90 pct effektiv

Amerikanske Novavax oplyser mandag, at selskabets vaccine viser 90,4 pct. effektivitet mod flere forskellige varianter af covid-19. Selskabet forventer at søge om godkendelse i tredje kvartal i 2021.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier