MedWatch

Genmab har vokseværk og udvider på tre kontinenter

Selvom der er pladsmangel i København, fortsætter Genmab med at øge medarbejderstyrken i både Europa, USA og Japan forud for til efteråret for første gang selv at skulle varetage en kommerciel lancering af et lægemiddel.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Hvis tisotumab vedotin bliver godkendt i USA den 10. oktober sådan som forventet, bliver det første gang, at Genmab kommer til at være med til salg og markedsføring.

Og selskabet er i fuld gang med at udvide medarbejderstaben, så man vil være i stand til at deltage i det kommercielle arbejde med amerikanske Seagen, tidligere Seattle Genetics, på lige fod – selskaberne deler rettighederne til tisotumab vedotin 50/50.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier