MedWatch

Widex-familier scorer trecifret millionoverskud for andet år i træk

Familierne bag høreapparatskoncernen Widex, der i 2019 fusionerede med Sivantos og blev til WS Audiology, tjener styrtende med penge i to af deres fire holdingselskaber. Anderledes trægt går det for holdingselskaberne bag høreapparatfusionen.

Fammilerne bag Widex har tjent gode penge i 2020 via pengetanken T&W Holding, der udgør det ene af familiernes fire store holdingselskaber. | Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Efterkommerne af Widex-stifterne Christian Tøpholm og Erik Westermann har tjent styrtende med penge i 2020 via pengetanken T&W Holding, der udgør det ene af familiernes fire store holdingselskaber.

I 2020 kom investeringsselskabet således ud med et overskud på 204 mio. kr. efter et 2019, der indbragte familierne 246,9 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Corona har udfordret og skærpet centrale dele af BII-konceptet

En central del af konceptet bag Bioinnovation Institute (BII) er den daglige gang i life science-kontorfælleskabet Cobis, hvor porteføljeselskaber har mulighed for at mødes uformelt med andre selskaber og potentielle investorer. Med corona hærgerende har det i lange perioder ikke været muligt, og det har udfordret konceptet, siger adm. direktør, Jens Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier