MedWatch

Stenocare indgår aftale med amerikansk firma om udvikling af cannabismidler

Det børsnoterede danske cannabisfirma Stenocare har indgået et samarbejde med amerikanske OWC Pharma om at udvikle og markedsføre produkter baseret på medicinsk cannabis.

Thomas Skovlund Schnegelsberg, adm. direktør i Stenocare. Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix

Stenocare, der importerer og sælger medicinsk cannabis, har underskrevet en aftale med OWC Pharma om at udvikle avancerede medicinske cannabisprodukter.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse.

De to selskaber vil samarbejde om at udvikle og markedsføre produkter på Stenocares kernemarkeder, Danmark og Irland, samt på nye markeder. Det første produkt vil være en tablet til at anbringe under tungen.

I sidste uge indgik Stenocare aftale med canadiske Emerald Health Therapeutics om at indkøbe medicinsk cannabis til Danmark og selskabets internationale markeder.

Stenocare blev stiftet i 2017 med formålet om at være en aktiv deltager i den danske forsøgsordning med medicinsk cannabis.

Selskabet har Lægemiddelstyrelsens tilladelser til at dyrke og producere medicinsk cannabis samt til at importere og distribuere medicinsk cannabis, lyder det på selskabets hjemmeside.

Stenocares aktie falder torsdag 1 pct. til 35,98 kr. på Spotlight-børsen. Siden nytår er aktien steget 144 pct.

Stenocare havde første handelsdag 26. oktober sidste år og blev afregnet til 8,80 kr. På første handelsdag steg aktien 212,5 pct.

Stenocare indgår aftale med canadisk selskab om medicinsk cannabis

Stenocare leverer underskud – har fortsat leverandørproblemer

Whistleblower: Stenocares leverandør skjulte tusindvis af cannabisplanter bag vægge

Stenocare stopper salget efter leverandørs lovbrud

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier