MedWatch

Københavnsk biotekfirma får EU-støtte til at forudse immunsystemets reaktion

CRO-virksomheden Immunitrack har fået et legat fra EU på 373.000 kr., der skal gå til den videre udvikling af et computerprogram, der kan forudse, hvordan immunforsvaret vil reagere på forskellige stoffer. Kun en ud ti ansøgere får bevillingen, der baner vejen for en endnu større en af slagsen.

Stephan Thorgrimsen, adm. direktør, Immunitrack | Foto: Immunitrack / PR

Der er en mindre, men pæn slat penge og ikke mindst anerkendelse på vej fra EU til Østerbro i København, hvor makkerparret Stephan Thorgrimsen og Sune Justesen holder til med deres selskab Immunitrack.

Det seks år gamle CRO-firma har netop fået en økonomisk indsprøjtning fra EU’s Horizon 2020-program, der er sat i verden for at støtte små og mellemstore virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier