MedWatch

Immunitrack lander Fujifilm som salgspartner – overvejer amerikansk indtog

Det københavnske biotekselskab Immunitrack har fået en ny salgspartner i Fujifilm, som skal sælge firmaets produkter på hjemmebane i Japan. Samtidig kigger firmaet på nye veje ind i USA og Sydkorea.

Immunitracks stiftere, forskningsdirektør Sune Justesen (tv.) og adm. direktør Stephan Thorgrimsen (th.), kalder aftalen med Fujifilm for "en større milepæl." | Foto: Immunitrack / PR

Det hastigt voksende biotekfirma Immunitrack udvider nu sin forretning til Japan med hjælp fra det japanske Fujifilm-konglomerat.

Immunitrack har indgået en partnerskabsaftale med Fujifilm-datterselskabet Fujifilm Wako Pure Chemical Corporation, som skal sælge Immunitracks produkter til biotekfirmaer og forskningsinstitutioner i Japan.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier