MedWatch

Immunitrack lander Fujifilm som salgspartner – overvejer amerikansk indtog

Det københavnske biotekselskab Immunitrack har fået en ny salgspartner i Fujifilm, som skal sælge firmaets produkter på hjemmebane i Japan. Samtidig kigger firmaet på nye veje ind i USA og Sydkorea.

Immunitracks stiftere, forskningsdirektør Sune Justesen (tv.) og adm. direktør Stephan Thorgrimsen (th.), kalder aftalen med Fujifilm for "en større milepæl." | Foto: Immunitrack / PR

Det hastigt voksende biotekfirma Immunitrack udvider nu sin forretning til Japan med hjælp fra det japanske Fujifilm-konglomerat.

Immunitrack har indgået en partnerskabsaftale med Fujifilm-datterselskabet Fujifilm Wako Pure Chemical Corporation, som skal sælge Immunitracks produkter til biotekfirmaer og forskningsinstitutioner i Japan.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier