MedWatch

Kontraktforskere fra København får millioner fra britisk investor

Stephan Thorgrimsen og Sune Justesen har landet en millioninvestering til deres fem år gamle CRO-virksomhed Immunitrack. Pengene skal blandt andet bruges til at udvikle et computerprogram, der kan forudse, hvordan immunforsvaret vil reagere på forskellige stoffer.

Stifterne bag Immunitrack, adm. direktør Stephan Thorgrimsen (tv.) og forskningsdirektør Sune Justesen (th.) | Foto: Immunitrack

Der er millioner på vej fra London til Ole Maaløes Vej i København, hvor makkerparret Stephan Thorgrimsen og Sune Justesen holder til med deres selskab Immunitrack.

Immunitrack har netop landet en investering fra den britiske investor Blenheim Capital, som også har fået en option på at skyde endnu flere penge i selskabet, hvis alt går som planlægt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier