MedWatch

Københavnsk biotekfirma runder en million i overskud og venter tredobling i salget

Stephan Thorgrimsen og Sune Justesen fra biotekselskabet Immunitrack har syvdoblet deres overskud for året, som for første gang lander over 1 mio. kr. Duoen forventer i de kommende år en årlig tredobling i salget.

Stifterne af Immunitrack, adm. direktør Stephan Thorgrimsen (tv.) og forskningsdirektør Sune Justesen (th.) | Foto: Immunitrack

Der er fart på forretningen hos biotekfirmaet Immunitrack, som netop har leveret et årsregnskab, der viste en syvdobling af overskuddet i forhold til sidste år.

Immunitrack landede et overskud på 1,7 mio. kr. i regnskabsåret 2017/18 mod 240.000 kr. året før, og det var første gang, at selskabet nåede over en million.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier