MedWatch

Københavnsk biotekfirma runder en million i overskud og venter tredobling i salget

Stephan Thorgrimsen og Sune Justesen fra biotekselskabet Immunitrack har syvdoblet deres overskud for året, som for første gang lander over 1 mio. kr. Duoen forventer i de kommende år en årlig tredobling i salget.

Stifterne af Immunitrack, adm. direktør Stephan Thorgrimsen (tv.) og forskningsdirektør Sune Justesen (th.) | Foto: Immunitrack

Der er fart på forretningen hos biotekfirmaet Immunitrack, som netop har leveret et årsregnskab, der viste en syvdobling af overskuddet i forhold til sidste år.

Immunitrack landede et overskud på 1,7 mio. kr. i regnskabsåret 2017/18 mod 240.000 kr. året før, og det var første gang, at selskabet nåede over en million.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier