MedWatch

Genmab-partner solgte Darzalex for mere end 5 mia kr i andet kvartal

Salget af Genmabs guldæg Darzalex overrasker positivt i andet kvartal og ender et godt stykke over 5 mia. kr. Genmab-aktien stiger betydeligt på regnskabet fra partneren Johnson & Johnson, og ifølge en analytiker er frygten for, at salget ikke ville ramme Genmabs forventninger for helåret nu fjernet.

Foto: Mike Blake / Reuters / Ritzau Scanpix

Den amerikanske storkoncern Johnson & Johnson har i det seneste kvartal haft godt gang i salget af lægemidlet Darzalex mod knoglemarvskræft, som det danske biotekselskab Genmab får en del af pengene fra.

For andet kvartal af 2019 lyder salget på hele 774 mio. dollar, svarende til 5,15 mia. kr., på verdensplan. 369 mio. dollar er hentet på det amerikanske marked, mens 404 mio. dollar er hentet i andre lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier