MedWatch

Ascendis sætter skub i ny strategi – klar med tre kræfthåb

Biotekselskabet Ascendis har løftet sløret for detaljerne i en ny strategi, som indebærer, at selskabet nu vil udvikle tre lægemiddelkandidater mod kræft. Ambitionen er at blive et "førende biofarmaselskab," siger adm. direktør. Investorerne sender aktien ned.

Foto: Kevin Grønnemann

Det Hellerup-baserede biotekselskab Ascendis Pharma afslørede onsdag aften detaljerne i en ny strategi, som skal hive selskabet op blandt eliten på den globale biotekscene.

På et investormøde i New York fremviste adm. direktør Jan Møller Mikkelsen og kræftforskningsdirektør Juha Punnonen en pipeline af tre nye lægemiddelkandidater mod kræft, som Ascendis allerede er begyndt at udvikle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier