MedWatch

Ascendis henter tidligere Takeda- og Novo-leder ind som chef for produktudvikling

Biotekselskabet Ascendis Pharma har fundet en ny direktør for produktudvikling, som har en fortid i Takeda og Novo Nordisk og i forvejen kender adm. direktør Jan Møller Mikkelsen.

Ascendis Pharma har hovedkvarter i Hellerup (billedet), amerikansk kontor i Californien og er børsnoteret i New York. | Foto: Kevin Grønnemann

Onsdagens årsregnskab fra Ascendis Pharma byder på nyheden om, at selskabet har ansat en ny direktør for produktudvikling i Jens Sigurd Okkels.

Han overtager en ledig stilling efter den tidligere direktør for produktudvikling Grethe Rasmussen, som forlod Ascendis til fordel for det nystiftede diagnostikselskab Fluoguide.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier