MedWatch

Novo Nordisk udskyder lancering af intelligente insulinpenne

To intelligente insulinpenne fra Novo Nordisk, der er blevet testet i et pilotprojekt i Sverige og skulle være rullet ud kommercielt i EU og USA fra i år, må nu tilbagekaldes. Det betyder, at en bredere lancering af produkterne først kan ske i 2020 – et år senere end planlagt.

Billedet viser produktet Novopen Echo, som svenske diabetikere nu må bruge istedet for den intelligente pen Novopen Echo Plus, der må tilbagekaldes. | Foto: Novo Nordisk/PR

I oktober 2018 annoncerede Novo Nordisk, at man fra starten af 2019 ville begynde en udrulning af to nye intelligente insulinpenne, som indtil da var blevet testet i et pilotprojekt på det svenske marked. Men nu må medicinalkoncernen sande, at den globale lancering af pennene tidligst kan begynde i starten af 2020.

I den forgangne uge meddelte Novo Nordisks svenske afdeling således, at man må tilbagekalde flere tusinde af den såkaldte Novopen 6, den børnevenlige Novopen Echo Plus, samt Novopen 5 Plus, der var navnet for Novopen 6 under pilotprojektet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier