MedWatch

Fluoguide skyder op med 34 pct. på første børsdag: "Det var vildt at se"

Det håbefulde diagnostikselskab Fluoguide gik tirsdag på børsen og steg 34 pct. på sin første handelsdag. Adm. direktør er lykkelig, men passer på med at juble for tidligt.

Fluoguides forskningschef Andreas Kjær (tv.) og adm. direktør Morten Albrechtsen (th.) ringede tirsdag morgen med klokken, da selskabet officielt gik på Spotlight-børsen. | Foto: Fluoguide

Diagnostikselskabet Fluoguide fra København fik tirsdag en forrygende start på tilværelsen som børsnoteret virksomhed, da virksomhedens aktie steg 34 pct. på sin første handelsdag på minibørsen Spotlight.

Inden Fluoguides adm. direktør Morten Albrechtsen ringede med klokken tirsdag morgen, havde Fluoguide således udbudt sine aktier til 4,95 kr. stykket. Da børsen lukkede tirsdag, kostede aktien 6,62 kr. stykket.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier