MedWatch

Jyske Bank løfter Genmab-kursmål: Bekymringer om Darzalex-salg er mindsket

Jyske Bank lægger 100 kr. til sit kursmål for Genmab-aktien. Det skyldes mindre bekymring om salget af guldægget Darzalex i år pga. stærke salgstal fra starten af året og udsigten til en snarlig indikationsudvidelse i USA.

Foto: Tuala Hjarnø/Genmab

Jyske Bank løfter kursmålet for Genmab-aktien til 1200 kr. fra 1100 kr. og gentager anbefalingen "hold".

Det fremgår af en analyse fra banken.

"Genmab aflægger regnskab for første kvartal den 8. maj, og forinden da præsenterer samarbejdspartneren Johnson & Johnson salgstal for Darzalex den 16. april. Det kortsigtede fokus er rettet mod den snarlige godkendelse af Darzalex til behandling af nyligt diagnosticerede knoglemarvskræftpatienter på baggrund af Maia-data."

"Aktiens stærke performance op til godkendelsen kan medføre gevinsthjemtagning, men vil også give et stort løft i det amerikanske salg," skriver Jyske Bank i analysen.

Her fremhæves det også, at amerikanske salgstal indikerer en lovende start på året.

"Stærke data for januar og februar og en tidlig Maia-godkendelse har mindsket bekymringerne om vigende amerikansk salgsvækst mod slutningen af 2018. Dette er dog afspejlet i konsensusestimaterne såvel som Genmabs egne forventninger."

"På trods af dette forventer vi en 10 pct. højere omsætning i 2019 end konsensus, der er på linje med Genmabs udmeldte forventninger. Forskellen kan delvist skyldes timingen af milepælsbetalinger for Darzalex-salg over 3 mia. dollar på et år," skriver Jyske Bank.

Torsdag morgen få minutter inde i dagens handel falder Genmab-aktien 0,2 pct. til 1179,50 kr.

Genmab-partner sender endnu en Darzalex-kombination til godkendelse hos FDA 

Janssen søger også godkendelse af Darzalex-kombination hos EMA 

Genmab-partner sender Darzalex-kombination til godkendelse i Japan 

Genmabs salgspartner starter nyt fase 3-studie med Darzalex 

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier