MedWatch

Genmab-partner sender Darzalex-kombination til godkendelse i Japan

Genmabs salgspartner Janssen har sendt endnu en ansøgning afsted, som denne gang søger at få godkendt Darzalex i en kombinationsbehandling i Japan.

Foto: Tuala Hjarnø/Genmab

Ny uge, ny Darzalex-ansøgning.

Genmabs salgspartner Janssen fortsætter sin stime af regulatoriske ansøgninger og beder nu de japanske myndigheder om godkendelse af en kombinationsbehandling med Genmabs kræftmiddel Darzalex.

Janssen har bedt Japans sundhedsministerium MHLW tage stilling til Darzalex i kombination med Celgenes kræftmiddel Revlimid og kortikosteroiden dexametason som førstelinjebehandling mod knoglemarvskræft hos nydiagnosticerede patienter.

Det er den kombination, som Genmab kalder "DRd"-kombinationen.

Ansøgningen kommer få uger efter, at Janssen også har søgt om europæisk godkendelse af Darzalex i samme kombination. Lige inden da søgte Janssen desuden om amerikansk godkendelse af Darzalex i kombination med Takedas kræftmiddel Velcade, Celgenes kræftmiddel Thalomid og kortikosteroiden dexametason - det, som Genmab kalder "DVTd"-kombinationen.

Janssen søger også godkendelse af Darzalex-kombination hos EMA

Genmab-partner sender endnu en Darzalex-kombination til godkendelse hos FDA 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier