MedWatch

Genmab-partner sender endnu en Darzalex-kombination til godkendelse hos FDA

Genmabs salgspartner Janssen har søgt om FDA-godkendelse af endnu en kombinationsbehandling med Genmabs kræftmiddel Darzalex.

Foto: Tuala Hjarnø/Genmab

Medicinalselskabet Janssen er i fuld gang med at udvide behandlingsmulighederne med Genmabs kræftmiddel Darzalex og har netop sendt endnu en kombinationsbehandling, der bygger på Darzalex, til godkendelse hos FDA.

Janssen har bedt FDA tage stilling til Darzalex i kombination med Takedas kræftmiddel Velcade, Celgenes kræftmiddel Thalomid og kortikosteroiden dexametason som førstelinjebehandling mod knoglemarvskræft.

Det er en kombination, som Genmab kalder "DVTd"-kombinationen.

Ansøgningen kommer få dage efter, at Janssen også har søgt om europæisk godkendelse af Darzalex i kombination med Celgenes kræftmiddel Revlimid og dexametason - også kaldet "DRd"-kombinationen.

Samtidig er det blot to uger siden, at det britiske prioriteringsinstitut NICE udsendte en lunken anbefaling af en anden Darzalex-kombination, som Janssen har skubbet frem: "DVd"-kombinationen i samspil med Velcade og dexametason.

Genmab-partner søger om europæisk godkendelse af Darzalex-kombination

Genmabs Darzalex-kombination får sløj anbefaling af britisk prisforhandler 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier