MedWatch

Sobi overgår forventningerne og vil ekspandere i immunologi

Trods tre opjusteringer i løbet af 2018 formår Sobi alligevel at overgå sine forventninger, og efter selskabet har indlemmet to nye midler i sin portefølje, åbner man nu op for et større ekspansion i immunologi. 

Foto: SOBI/ PR

Med en omsætning på 9,14 mia. svenske kr. (6,43 mio. kr.) har medicinalselskabet Sobi formået at overgå sine forventninger, og det er på trods af, at selskabet har opjusteret sine forventninger ved alle de tre forudgående kvartalsregnskaber.

Ved starten af 2018 forventede Sobi kun at trække 7,5-7,7 mia. sek. hjem, men virksomhedens forretning har acceleret markant gennem hele 2018, og med en omsætning på 9,14 mia. sek, er salget vokset med 40 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier