MedWatch

Forlod dansk forskningscenter efter to måneder: Nu er hun topchef i USA

Amerikanske Pearl Huang nåede kun at være bestyrelsesformand for Roche Innovation Center Copenhagen i to måneder, inden hun ifølge Roche selv sagde op for at ”gå på pension”. Ikke desto mindre er hun netop blevet udpeget som adm. direktør for det amerikanske biotekselskab Cygnal Therapeutics.

Foto: Roche, PR

Begejstringen var stor, da Roche Innovation Center Copenhagen, det tidligere Santaris og nu ét af Roches syv globale forskningscentre, i maj sidste år kunne sætte navn på personen, der skulle afløse amerikaneren John C. Reed som formand for bestyrelsen.

Pearl Huang var således forkvinden, der som en af sine første opgaver skulle finde en afløser for Bo Rode Hansen på posten som direktør for forskningscenteret, der siden han i foråret 2018 forlod den schweiziske storkoncern, har stået tom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier