MedWatch

Dansk Roche-center mister også bestyrelsesformand

Formanden for bestyrelsen i Roche Innovation Center Copenhagen er fratrådt af personlige årsager, og pladsen står nu tom. Afgangen sker kun kort tid efter, at også direktøren for centeret, Bo Rode Hansen, har forladt sin stilling.

Foto: Roche

Udskiftningerne fortsætter i toppen af Roche Innovation Center Copenhagen, det tidligere Santaris og nu ét af Roches syv globale forskningscentre.

Forleden var det direktøren for centeret, Bo Rode Hansen, der lod meddele, at han forlader sin stilling for i stedet at blive forskningschef i det spritnye selskab Genevant Sciences.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier