MedWatch

Roche-center skifter formand efter to måneder

Formanden for bestyrelsen i Roche Innovation Center Copenhagen forlader selskabet efter blot to måneder. En ny afløser fra egne rækker er fundet, der blandt sine første opgaver skal besætte centerets direktørstol, der har stået tom siden april.

Som ny bestyrelsesformand for Roche Innovation Center Copenhagen skal Sylke Pöehling blandt andet finde en egnet kandidat til posten som direktør for centeret, der har været ubesat siden april. | Foto: Roche

Roche Innovation Center Copenhagen (RICC), det tidligere Santaris og nu ét af Roches syv globale forskningscentre, skal - igen - vende sig til en ny person for bordenden, når bestyrelsen indkalder til møder.

Efter bare to måneder på posten har den nu forhenværende bestyrelsesformand, Pearl Huang, nemlig besluttet sig for med øjeblikkelig virkning at forlade sin stilling til fordel for en tilværelse som pensionist.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier