MedWatch

FDA åbner genvej for dansk kræftmiddel: Kan trække på eksisterende data

Det danske biotekselskab Oncology Venture har fået positive tilbagemeldinger fra det første formelle møde med FDA, der skal føre til godkendelse af selskabets fremmeste lægemiddelkandidat til behandling af brystkræft. En formel ansøgning om start på fase 3-forsøg ventes indsendt i første halvdel af det nye år.

Adm. direktør i Oncology Venture, Peter Buhl Jensen, glæder sig over positive tilbagemeldinger fra FDA på selskabets første formelle henvendelse om studiet, der skal føre til godkendelse af middel mod kræft. | Foto: /ritzau/Lars Krabbe

Hørsholmbaserede Oncology Venture var for nyligt i audiens hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, hvor selskabet for første gang præsenterede myndigheden for udviklingsplanerne for kræftmidlet Liplacis, som Oncology Venture håber på at få godkendt til behandling af brystkræft.

Og det var tilsyneladende en god interaktion set med det danske kræftselskabs briller på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier