MedWatch

Oncology Venture anmoder FDA om møde: Vil starte fase 2-forsøg i USA

Det danske biotekselskab Oncology Venture er nu så langt i udviklingen af en lægemiddelkandidat mod brystkræft, at selskabet ser sig klar til at starte et fase 2-forsøg i USA. Men det kræver grønt lys fra FDA, som selskabet nu anmoder om at komme i audiens hos.

Peter Buhl Jensen, adm. direktør i Oncology Venture skal mødes med FDA for at få tilladelse til at starte fase 2-forsøg op i USA. | Foto: /ritzau/Lars Krabbe

Hørsholmbaserede Oncology Venture har på det seneste kunnet fremvise så gode data med selskabets fremmeste lægemiddelkandidat, at biotekvirksomheden nu vil mødes med FDA, de amerikanske lægemiddelmyndigheder, for at få adgang til at starte et fase 2-forsøg op på den anden side af Atlanten.

Til formålet har selskabet netop afsendt en anmodning om at få foretræde hos FDA, der om alt går vel skal finde sted i slutningen af november eller i begyndelsen af december.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier