MedWatch

Genmab-partner og britisk universitet skal muliggøre lynproduktion af vacciner

En international koalition mod epidemiske sygdomme har indgået et nyt partnerskab med Imperial College London og Genmabs tyske partner Biontech. Formålet er at udvikle en RNA-baseret vaccineplatform, som muliggør hurtig produktion af vacciner mod en hvilken som helst virus.

Foto: /Ritzau Scanpix/Mikkel Møller Jørgensen

Ved sidste års politiske topmøde i den schweiziske by Davos lancerede en række interessenter en ny global organisation kaldet Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI).

Gruppens mål var at udvikle vacciner mod kendte og nye infektionssygdomme, og til det formål fik man en indledende finansiering på 460 mio. dollars fra regeringerne i Tyskland, Japan og Norge, samt organisationerne the Bill & Melinda Gates Foundation og the Wellcome Trust.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier