MedWatch

Venturefonde i fælles opfordring til pensionskasser: Investér mere i life science

Danske pensionskasser burde investere langt mere i dansk life science, mener flere venturefonde. Men sporene skræmmer, og pensionskasserne er derfor stadig tilbageholdende med at kaste penge efter danske virksomheder med vækstpotentiale.

Foto: Novo Seeds, PR

Det går godt for de danske venturefonde, der efter en periode for 5-10 år siden med negative eller kun svagt positive afkast, atter er begyndt at skovle penge ind på investeringer i venture og herunder i tidlige danske life science-selskaber.

Alligevel vægrer de store danske pensionskasser, der administrerer stort set alle danskeres pensionsmidler, sig ved at bruge af vores fælles opsparing på at støtte det danske vækstpotentiale – enten ved direkte investeringer i tidlige life science-selskaber eller indirekte via landets omtrent 15 venturefonde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier